SEARCH
Services
Training & Education Services
in Delhi
Services
Delhi

Free Education Accessories Bank by Rajesh Arya

Overview

Respond to this Ad
Ad number:#370676882
Contact:rajesh arya
City:Delhi, India
Zip:110052

Description

Free Education Accessories Bank

Motive

This is a mission which help to needy people to provide books and other 

 

things which required in the study.

 

1-Free Education Accessories Bank is a mission whose purpose is to help 

 

people who want to read and can not read due to lack of things.

2-book is as old as age. Probably we do not use them in the same way. This 

 

can bring books to more use.

3-Less printed books will require less paper, cut less trees and less 

 

pollution. This will save the trees. And the whole world will get clean 

 

air.

Donor

 

Any person in the free education subsidiary bank can donate any old or no 

 

help from any person in his own voluntary education, the person's name will 

 

also be updated on our website. If the need made by donor is done then any 

 

repairs will be done by the green and the goods will be provided free of 

 

cost without any condition.

 

 

Needy

 

Surely the meaning does not come from the poor either, nor is it necessary 

 

to give any proof to him. In the "Free Educational Accessories Bank", any 

 

person who needs accessory in the education and if we have the accessory, 

 

then he can go without the uncertainty, he has no guarantee of any kind, 

 

Have to show

 

Question 1: What can we donate?

Answer: Education related items such as books, pen, pencils, copies, files, 

 

notebooks, bench plains, pencil boxes, crayons, colored pencils, markers, 

 

pencils, sharpener, gum, scissors, plastic folders, tissues, lunchboxes Or 

 

bag, stapler and tape, permanent marker, blue or black ballpoint pen etc.

 

Question 2: Can we help in the form of money?

Answer: No, we do not take money in the form of help, you can only donate 

 

goods related to education and help the needy.

 

Question 3: How can we take things?

Answer: You can take things to our office.

 

Question 4: Do I have to pay service charges?

Answer: No, we are providing this service free of charge, for which you 

 

will have to submit photocopies of your Aadhar card through which you can 

 

get our service.

 

Question 5: Is there a time limit for taking the items?

Answer: no

 

Question 6: Does any type of guarantee are required to take any item?

Answer: No, these items are being provided free of cost for which you do 

 

not have any guarantor or guarantee of any kind.

 

 

Question 7: If I am from outside Delhi then how can I get the goods?

Answer: If you need education material then you can get it by visiting our 

 

office.

 

 

Question 8: If I am from outside Delhi and I want to donate something then 

 

how can I do it?

Answer: If you want to help us in this mission then you can post whatever 

 

you want to donate to our address.

 

Question 9: How can I join this campaign?

Answer: If you can help us in this campaign in such a way

1- You can submit education material to Free Educational Accessories Bank.

2-You can motivate people for this task.

3-By sending the needy to the bank to collect the goods.

4- We can help us to get 1-2 working hours to come to the bank for the bank.

Respond to this Ad

Report this ad


Type of problem:







Your email (optional)


URL (optional)


Comment (optional)
Sending...
Sending...
© 2019 ClassifiedAds.com, Inc. All rights reserved.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _